Αγγελόπουλος: «Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε, η AEK θα ανήκει στις top-10 ομάδες της Ευρώπης»

Στην εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ με τίτλο “Πρόσωπα” μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, που μίλησε για τα μελλοντικά του σχέδια σχετικά με την Ένωση.

“Εκτιμώ ότι αυτήν την στιγμή η ΑΕΚ είναι μέσα στα top-20 brand της Ευρώπης. Με τις επενδύσεις που ετοιμάζουμε στο γήπεδο, που δεν θα είναι μόνο τα θεματικά πάρκα, προσπαθούμε να λύσουμε το θέμα της πρόσβασης στο γήπεδο, εκτιμώ ότι όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά η ομάδα μας θα ανήκει στις top-10 ομάδες της Ευρώπης”, ανέφερε.

Για το αν τον έχουν αποτρέψει να επενδύσει στην ΑΕΚ: “Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μου είπε «κάν’ το». Με απέτρεπαν λόγω του περιβάλλοντος της EuroLeague και ότι υπάρχουν δύο ομάδες με εγγυημένα μεγάλα έσοδα και ότι το εγχείρημα δεν θα έχει τύχη. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίρνουν όλους τους τίτλους. Είπα ότι θα προσπαθήσουμε και ό,τι γίνει. Κάνοντας τον απολογισμό μετά από οκτώ χρόνια μπορώ να πω ότι κάτι καταφέραμε”.

Για το πόσο του κοστίζει και αν είναι μόνο αυτό το πρωτάθλημα: “Έχουν μπει δεκάδες εκατομμύρια, αλλά το περισσότερο είναι ο χρόνος και οι αγωνίες. Το κίνητρο δεν είναι να κερδίσεις, το κέρδος. Είναι καθαρά θέμα “φιλανθρωπίας”. Αυτό δεν αποτιμάται. Ειδικά στο περιβάλλον που ζούμε στην Ελλάδα είναι δυσανάλογο. Αυτοί οι 3-4 τίτλοι που κατακτήσαμε σε αυτό το καθεστώς, στοίχισε πάρα πολύ. Θα μπορούσαν να το πετύχουν και άλλες ομάδες. Είναι ιστορική ευθύνη όλων μας, απέναντι στην ομάδα που αγαπάμε”.

Για τη EuroLeague: “Δυστυχώς ζούμε σε ένα περιβάλλον στο μπάσκετ, που μια ιδιωτική διοργάνωση, έχει το πάνω χέρι και δίνει εγγυημένα ποσά σε κάποιες ομάδες και αυτό είναι ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού για τα εγχώρια πρωταθλήματα. Περιμένουμε την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου που θα καθορίζει του κανόνες του παιχνιδιού στα τέλη Δεκεμβρίου, έχω υπάρξει μάρτυρας και γνωρίζω την υπόθεση και αυτή ίσως θα είναι αρχή για το τέλος του σχίσματος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ”.

Για την ταινία του “1968”: “Είναι ένα από τα πράγματα που αισθάνομαι περήφανος. Έπεισα τον Τάσο Μπουλμέτη να φτιάξουμε μια ταινία που αρχικά θα λεγόταν «Ρήγμα στο χρόνο» γιατί έγιναν πολλά κοσμογονικά γεγονότα εκείνη την χρονιά. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με πολύ μεγάλη επιτυχία”.

Για το γήπεδο: “Είμαι υπερήφανος για το γήπεδο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ μετά από 14 διαφορετικά γήπεδα να καταφέρει την παραχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου. Είχαμε την ατυχία με το πρώτο lockdown και πήγαμε πίσω με τα επιχειρηματικά μας σχέδια. Παραλάβαμε ένα χρέπι και κάναμε μεγάλες επενδύσεις για να το φέρουμε σε μια καλή κατάσταση. Τώρα βρισκόμαστε στην δεύτερη φάση, με την αρένα, θα αλλάξουμε τα χρώματα, ενώ και εκτός έχουμε σχέδια για να δημιουργήσουμε 1-2 θεματικά πάρκα, τον απόλυτο οικογενειακό προορισμό στην Αττική”.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βισνιάουσκας: «Δεν δείχνω έλλειψη σεβασμού στον Ναν, αλλά δεν υπάρχει καν συζήτηση στο Μπόλντγουιν vs. Ναν»

Το δικό του σχόλιο για την πολυαναμενόμενη μάχη ανάμεσα σε Γουέιντ Μπόλντγουιν και Κέντρικ Ναν μετά τη μεταξύ…
Total
0
Share