Στην πιθανότητα μελλοντικής ένταξής του στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες, μιλώντας στο amerikanos24tv.
Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, είπε: “Πάντα είναι ωραία. Πάντα λέω ότι είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς. Νομίζω και οι δύο οπαδοί (Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), είναι υπέροχοι. Ζητωκραυγάζουν πολύ. Είμαι χαρούμενος που παίζω εναντίον τέτοιων οπαδών γιατί βοηθούν πολύ. Είναι υπέροχο να βλέπεις την αρένα γεμάτη, κόσμο να παρακολουθεί μπάσκετ.”
Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στον Παναθηναϊκό αν έφευγε από την Ρεάλ Μαδρίτης: “Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά προσπαθώ να επικεντρωθώ στη Ρεάλ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω για να πάρουμε όλους τους τίτλους. Έτσι, όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να τα δω όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μαδρίτη. Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.”
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:
Ο Πέτρος Δημητριάδης αρθρογραφεί για θέματα μπάσκετ, με έμφαση στην αγωνιστική επικαιρότητα και τις μεταγραφικές εξελίξεις στην Ευρώπη και το ΝΒΑ.