«Σκάει» διπλή μεταγραφή από το… πάνω ράφι για ομάδα της EuroLeague

Advertisement

Μπορεί το… μισό Μιλάνο να “βράζει” με τον τεχνικό της Αρμάνι, Έτορε Μεσίνα, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να τον στηρίξει έμπρακτα.

Όπως αναφέρει ο Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο στο ρεπορτάζ του, η ομάδα του ιταλικού βορρά αφού πρώτα ανανέωσε το συμβόλαιο του πολύπειρου προπονητή έως το 2026, πλέον δείχνει πρόθυμη να προσθέσει και άλλα όπλα στη φαρέτρα του. Πιο συγκεκριμένα, έχει βγει στην αγορά για δύο παίκτες που θα παίζουν στο 1-2 και στο 2-3.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα, όμως είναι σίγουρο πως θα πέσουν στο τραπέζι αρκετά χρήματα από πλευράς της διοίκησης της Αρμάνι.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες οι φίλαθλοι της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τον Μεσίνα αλλά και τους παίκτες μετά την εντός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε και Μπλόσομγκεϊμ αποκαλύπτουν πού θα πάει ο Μάικ Τζέιμς – Ατάκα για τις ελληνικές ομάδες

Advertisement Τη Μπαρτσελόνα ως τον πιθανότερο επόμενο σταθμό του Μάικ Τζέιμς έδειξαν ο Τσίμα Μονέκε και ο Τζαρόν…
Περισσότερα

Σουλιάουσκας: «Προτιμά ως αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η Βαλένθια – Δεν έχει την αμυντική ισχύ για να τους σταματήσει»

Advertisement Ως τον αντίπαλο που θα ήθελε να βρει η Βαλένθια στα πλέι-οφ της EuroLeague παρουσίασαν ουσιαστικά τον…