«Τι έχει πετύχει ο ΛαΒίν για να παίρνει 49 εκατομμύρια; Σε πόσα ματς πλέι-οφ έχει συμμετάσχει;»

Σκληρή κριτική στον σούτινγκ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Ζακ ΛαΒίν, άσκησε ο πρώην general manager των Νιου Γιορκ Νικς, Σκοτ Πέρι.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ζακ ΛαΒίν μπορεί να σκοράρει. Το έχει αποδείξει εννιά χρόνια στη λίγκα. Σουτάρει πολύ καλά, είναι τρομερά εκρηκτικός και έχει 38% ποσοστό ευστοχίας από το τρίποντο. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει”, ανέφερε ο έμπειρος παράγοντας μιλώντας στο “Hoop Genius” podcast.

Advertisement

“Όμως από θέμα επίδρασης στις νίκες; Ο ΛαΒίν έχει παίξει μια φορά στα πλέι-οφ σε εννέα σεζόν. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 4 μόνο ματς πλέι-οφ. Οπότε σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου πως δεν αξίζει να παίρνει 40, 43, 46, 49 εκατομμύρια, ένας παίκτης που δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει σοβαρή επίδραση σε αυτό το επίπεδο”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…