Γκρίνια στο Σακραμέντο για το trade που ακούγεται ότι θα ολοκληρώσουν οι Κινγκς

Αντίθετα με την προοπτική απόκτησης του σούτινγκ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Ζακ ΛαΒίν από τους Κινγκς, φαίνεται πως είναι τα ΜΜΕ του Σακραμέντο.

“Ο Ζακ ΛαΒίν απλά δεν είναι το κομμάτι που λείπει από την ομάδα. Ακόμη και αν ο Μάρεϊ κάνει ένα νέο step up επιθετικά και ο ΛαΒίν βάζει 20 πόντους ανά αγώνα, κάτι πάλι θα λείπει. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν μπορεί να μαρκάρει κανέναν. Αυτή τη στιγμή, ο ΝτεΆαρον Φοξ και ο Κίγκαν Μάρεϊ είναι οι μόνοι ικανοί αμυντικοί της πεντάδας και σίγουρα ο ΛαΒίν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό”, ανέφερε η Ελέν Μπλουμ μέσω της ιστοσελίδας “A Royal Pain”.

“Οι Κινγκς είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή επιθετικά. Δεν χρειάζεται να δώσουν όλα τα ανταλλάγματά τους για έναν τέτοιο παίκτη. Από την άλλη, χρειάζονται έναν ψηλό που θα μπορούσε να ταιριάξει με τον Ντομάντας Σαμπόνις. Έτσι, ο Μάρεϊ θα μετακινηθεί στη θέση “3”. Αλλιώς θα πρέπει να πάρουν έναν two-way παίκτη στην περιφέρεια, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Χάρισον Μπαρνς”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ας πούμε ότι ο Ναν βρίσκει ένα συμβόλαιο στην Αμερική – Με τον Ντόρσεϊ θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός;»

Στους παίκτες που είναι πιθανό να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της…
Total
0
Share