Αθηναίου: «Γι’ αυτό το λόγο πήγε ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό»

Advertisement

Στους παράγοντες που κατά τη γνώμη του ώθησαν τον Κώστα Σλούκα στην απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Γιάννης Αθηναίου μιλώντας στην εκπομπή “Πάρε Βάλε” στο κανάλι της KingBet στο YouTube.

“Το είχα ακούσει αρκετές μέρες πριν, αλλά δεν το πίστευα ότι θα συμβεί. Θεωρούσα ότι ο Κώστας δεν θα το έκανε αυτό, λόγω ίσως ηλικίας, ότι δεν θα ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Και ο Σπανούλης το είχε κάνει, αλλά ήταν σε πολύ μικρότερη ηλικία”, υποστήριξε ο 35χρονος γκαρντ.

Advertisement

“Σίγουρα είναι ένα παιδί που θέλει να έχει πάντα κίνητρο και δεν νομίζω ότι το έκανε για τα χρήματα, όπως λένε πολλοί. Έτσι όπως τον ξέρω και όσο τον έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι έψαχνε το μεγαλύτερο δυνατό κίνητρο σε σχέση με τον Ολυμπιακό απ’ όπου θα έφευγε. Πιστεύω ότι το έκανε γι’ αυτό. Προφανώς και το οικονομικό κομμάτι είναι τεράστιο και έπαιξε ρόλο, αλλά νομίζω ότι θα το έκανε και με λιγότερα χρήματα”, είπε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Τσουκάλας: «45-50 πόντους διαφορά θα πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ, διακόψατε το παιχνίδι – Ήρθε μετά η στιγμή του Ντιφαλά»

Advertisement Μια τοποθέτηση για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό έκανε μέσω της εκπομπής “Άντε Γεια” ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού,…