Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η ιταλική Μπρίντιζι, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “Sportando”, η Μπρίντιζι, η οποία δυσκολεύεται πολύ φέτος και μέτρα έξι σερί ήττες, ενδιαφέρεται έντονα για τον πρώην άσο του ΝΒΑ, Μπράντον Νάιτ.
Ο απόφοιτος του Κεντάκι μετρά συνολικά 451 συμμετοχές στο ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 13,9 πόντους ανά αγώνα. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα των Piratas de Quebradillas, έχοντας κατά μέσο όρο 23,3 πόντους και 5,0 ασίστ ανά αγώνα.
Στο παρελθόν έχει φορέσει αρκετές φανέλες στο ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα των Ντιτρόιτ Πίστονς, Μιλγουόκι Μπακς, Φοίνιξ Σανς, Χιούστον Ρόκετς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ντάλας Μάβερικς.