Επίθεση Νέιπιερ σε Μεσίνα: «Σταμάτα να λες ψέματα για μένα!» – Απάντηση του Ιταλού

Τη δική του απάντηση στα όσα φέρεται να δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα περί επιθυμίας του να επιστρέψει στην Αρμάνι Μιλάνο, έδωσε ο Σαμπάζ Νέιπιερ.

“Εντάξει, κατάλαβα. Η ομάδα σου δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα ήθελες, και η δική μου το ίδιο, αλλά απλώς στάματα να με χρησιμοποιείς ως αιτία. Αντιμετωπίζω τις δικές μου δυσκολίες αυτή τη στιγμή ως παίκτης, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον Ερυθρό Αστέρα και θα είμαι καλύτερος για αυτούς. Δύο δηλώσεις για έναν παίκτη που δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας. Απλά άφησέ το να φύγει. Σταμάτα να λες ψέματα στους οπαδούς για να διορθώσεις τα προβλήματά σας”, ανέφερε μέσω των social media ο Αμερικανός γκαρντ.

Από την πλευρά του ο έμπειρος προπονητής διέψευσε αργότερα πως έκανε τις επίμαχες δηλώσεις, με νέα διευκρινιστική τοποθέτηση.

“Θα ήθελα να επισημάνω ότι μιλώντας για τον Σαμπάζ Νέιπιερ ενώπιον ορισμένων δημοσιογράφων για τους λόγους της αποχώρησής του από το Μιλάνο, ποτέ δεν είπα ή υπέθεσα ότι έχει εκφράσει σε κανέναν την επιθυμία του να επιστρέψει στο Μιλάνο. Ήταν καθαρά ερμηνεία του δημοσιογράφου. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για τον Σαμπάζ και για τον Ερυθρό Αστέρα και ποτέ δεν μιλάμε για παίκτες από άλλες ομάδες”.

Περισσότερα
Total
0
Share