«Ο Γουόκαπ κάποιες φορές εκθέτει τον Μπαρτζώκα που προσπαθεί να τον κάνει ηγέτη, αλλά δεν είναι – Αυτόν θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό»

Τη δική του άποψη για τον τρόπο που ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποιεί τον Τόμας Γουόκαπ, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην εκπομπή “Πάρε Βάλε”, στο κανάλι της Kingbet στο YouTube.

“Ο Γουόκαπ είναι παικταράς, βιονικός, ρομπότ, αλλά θέλει δίπλα του έναν Μάικ Τζέιμς, έναν Κώστα Σλούκα, έναν Σέιν Λάρκιν. Δεν είναι ο Γουόκαπ παίκτης που μπορεί να παίζει 35 λεπτά. Είναι τρομερός συμπληρωματικός παίκτης, δεν είναι ηγέτης στην ομάδα. Αυτό θεωρώ ότι είναι το λάθος του Μπαρτζώκα, ότι θέλει να κάνει τον Γουόκαπ τώρα ηγέτη, ο οποίος γι’ αυτό πολλές φορές τον εκθέτει. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος του”, υποστήριξε.

“Θα έπαιρνα στον Ολυμπιακό τον Κόρι Χίγκινς, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είναι ένας παίκτης που ξέρει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρέπει να πάρει έναν παίκτη που να ξέρει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share