Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε για την ομάδα που υποστήριζε όταν ήταν μικρός

Τις οπαδικές του προτιμήσεις αποκάλυψε μιλώντας στο “Trace ‘n Chase” και τον Βασίλη Σκουντή, ο παλαίμαχος φόργουορντ, Φάνης Χριστοδούλου.

“Πιτσιρικάς ήμουν Παναθηναϊκός. Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Όταν η στιγμή έφτασε να φύγω από τον Πανιώνιο, είχα δύο επιλογές. Η ΑΕΚ με ήθελε και ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούσα να επιλέξω την ΑΕΚ, αφού Παναθηναϊκός ήμουν! Εκεί πήγα. Βέβαια, ήταν και η πίεση από τους συγχωρεμένους τους Γιαννακόπουλους. Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, αλλά ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό”, ανέφερε.

Για το σοβαρό τραυματισμό του, είπε: “Κόπηκε ο αχίλλειος. Είναι αυτό που λέμε ότι η εγχείρηση πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Έγινε η επέμβαση, αλλά έπαθα μετεγχειρητική θρόμβωση και έμεινα σε ακινησία έναν χρόνο. Στο κρεβάτι, ακίνητος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, για να φτιάξει το αίμα μου. Εκεί πήρα κιλά και μέχρι να γυρίσω πίσω… Τότε μπήκε ο Μποντιρόγκα, ήταν να ξανάρθει και μου είπε “έλα να παίξουμε μαζί, θέλω να παίξουμε μαζί”. Δεν μπορούσα. Από την ακινησία είχα πάρει πολλά κιλά. Λέω “στα 32 μου πάλι από την αρχή…”. Και εκεί λέω τέρμα”.

Για το γεγονός πως δεν ήθελε να πληρωθεί για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟ: «Άλλοι το θεωρούσαν βλακεία από πλευράς μου. Το έλεγε ο Θανάσης όποτε με συναντούσε. “Είσαι το καλύτερο παιδί, μας χάρισες λεφτά”. Λέω “κύριε Θανάση μην το λέτε, γιατί άλλοι λένε ότι έχω κάνει βλακεία μεγάλη”. Εγώ έτσι αισθάνθηκα, είναι λεφτά που δεν έχουν δουλευτεί. Ακόμα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, δεν έχει αλλάξει”.


Περισσότερα
Total
0
Share