Σπόντες Μπαρτζώκα: «Όλες αυτές οι… βόμβες μεγατόνων όπως αναφέρονται, τι προσφορά έχουν στην ομάδα τους;»

Με αιχμηρή διάθεση απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης των “ερυθρολεύκων” το προσεχές διάστημα.

“Οι δημοσιογράφοι γράψατε ότι χρειάζεται δύο παίκτες. Στην περιφέρεια μας ο ΜακΚίσικ θα επανέλθει. Στην περιφέρεια θα έχουμε +1 παίκτη σε σχέση με την περσινή ομάδα, τον Μπραζντέικις. Πως θα καταφέρε εγώ να αξιοποιήσω όλους αυτούς τους παίκτες. Συμφωνήσαμε με τους προέδρους πως όταν η ομάδα μπει και παίξει, θα μας δείξει η εικόνα αν πονάει κάπου. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα με τους συνεχείς τραυματισμούς. Η ομάδα μας είχε 7 παίκτες στο Παγκόσμιο που είναι καταπονημένοι. Οι συνθήκες μας ανάγκασαν να κοιτάμε την αγορά. Πρέπει να κοιτάμε το επίπεδο της ομάδας μας. Για να κάνει κάποιος την ομάδα καλύτερη, πρέπει να είναι μεγάλης κλάσης. Οι πρόεδροι δεν μου χάλασαν ποτέ χατίρι. Εγώ στηριζω τους παίκτες μου που έχουν κατακτήσει τίτλους”, ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

“Δεν θα… πουλήσω τους παίκτες μου, όπως πχ. ΜακΚίσικ που βοήθησε πολύ και τώρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Όλες αυτές τις βόμβες μεγατόνων όπως αναφέρονται θέλω να δείτε τι προσφορά έχουν στην ομάδα τους. Ποιος θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα τον κάνουν καλύτερο; Aποδείξαμε πως έχουμε ένα καλό κριτήριο για να στελεχώνουμε την ομάδα. Πιθανόν να κάνουμε κίνηση όταν πιστέψουμε πως θα μας βοηθήσει μεταγραφή”, είπε.

Περισσότερα
Total
0
Share