«Για συναισθηματικούς λόγους, αυτή η ομάδα μάλλον θα έχει προβάδισμα για Βιλντόζα»

Τις δικές του πληροφορίες για το μέλλον του Λούκα Βιλντόζα έφερε στο φως ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

“Με την προσθήκη Ναν ο Παναθηναϊκός έχει 7 γκαρντ (Σλούκα, Βιλντόζα, Γκραντ, Γκάι, Γκριγκόνις, Μωραΐτη) για τα 80’ των δύο θέσεων. Ακόμη και με χρησιμοποίηση του Γκριγκόνις στο “3” τα… κουκιά δεν βγαίνουν, καθώς με +50’ για τους Ναν, Σλούκα θα μένουν -30’ για τους υπόλοιπους”, ανέφερε.

“Όταν κι εφόσον βρεθεί «χημεία» ο Αταμάν θα κληθεί να βρει λύση για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο Βιλντόζα πάει πίσω στο rotation, παρά το βαρύ συμβόλαιο που θεωρητικά τον «προστατεύει»”, υποστήριξε.

“Αν οι εξελίξεις είναι τέτοιες ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει απολύτως κανένα λόγο να αναζητήσει τρόπο να απεμπλακεί από το συμβόλαιο, εάν χρειαστεί. Είναι τέτοια η λειψανδρία στα γκαρντ, που αρκετές ομάδες θα του χτυπήσουν την πόρτα. Σίγουρα δύο πρώην ομάδες του Αργεντινού και μίνιμουμ ακόμη δύο. Όμως η τέως, για συναισθηματικούς λόγους, μάλλον θα έχει προβάδισμα”, αποκάλυψε.

Περισσότερα
Total
0
Share