Πάρκερ: «Ο Εμπίιντ δεν θα έπρεπε να παίξει ούτε με τη Γαλλία, ούτε με τις ΗΠΑ, αλλά με το Καμερούν»

Έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο είχαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Skweek Show, ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα και ο παλαίμαχος πόιντ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ.

Ο Τζοέλ Εμπίιντ αποφάσισε να αγωνιστεί με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το γεγονός αυτό να μην μένει ασχολίαστο εκ μέρους του άλλοτε σταρ των Τεξανών.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι δύο άνδρες:

Πάρκερ: “Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι στη Γαλλία, δε μπορεί να λείπεις εσύ από εκεί”.

Γουεμπανιάμα: “Αυτό είναι κάτι που ονειρεύομαι από τότε που ήμουν παιδί. Είναι κάτι που δεν θα έχανα ποτέ και για τίποτα στον κόσμο”.

Πάρκερ: “Δυσαρεστήθηκες με την κατάσταση με τον Τζοέλ Εμπίιντ;”.

Γουεμπανιάμα: “Καθόλου. Εσύ;”

Πάρκερ: “Όχι, γιατί έχουμε εσένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί απογοητεύτηκε ο κόσμος. Ο Εμπίιντ θα έπρεπε να παίζει για το Καμερούν και όχι για εμάς. Γεννήθηκε στο Καμερούν και έζησε εκεί για 16 χρόνια. Το Καμερούν θα πρέπει να είναι πιο πολύ δυσαρεστημένο από εμάς. Δεν ήταν καν τεχνικά εφικτό να παίξει για τη Γαλλία”.

Γουεμπανιάμα: “Φυσικά. Όταν αποφάσισε, κάποιος με ρώτησε για το θέμα και του είχα πει πως λυπάμαι για το Καμερούν. Εγώ γεννήθηκα στη Γαλλία και έζησα εκεί όλη μου τη ζωή. Νιώθω Γάλλος και θέλω να τα δώσω όλα για τη γαλλική ομάδα”.

Περισσότερα
Total
0
Share