«Η Ρέαλ Μαδρίτης θέλει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ – Τεταμένη η σχέση με τον προπονητή του»

Advertisement

Για έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, κάνει λόγο η ιστοσελίδα “elgoldigital”.

“Η πιθανή άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο στο σχέδιο της ομάδας. Καθώς η Ρεάλ σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, ο Ερνανγκόμεθ αναδεικνύεται ως μια πολυπόθητη μεταγραφή. Η πιθανότητα να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα δημιουργεί προσδοκίες, όχι μόνο λόγω της τεχνικής του ποιότητας αλλά και λόγω της διεθνούς εμπειρίας του. Οι scouts της Ρεάλ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάστασή του στην Ελλάδα, όπου οι πρόσφατες διαφωνίες θα μπορούσαν να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Advertisement

“Η ευελιξία του στο γήπεδο και η ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για την ενίσχυση της Ρέαλ σε μια χρονιά σημαντικής μετάβασης”, προσθέτει.

“Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έχει βρει την αναμενόμενη σταθερότητα στον Παναθηναϊκό και η σημερινή του κατάσταση μπορεί να ευνοήσει τα συμφέροντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τεταμένη σχέση με τον προπονητή τους και η μικρότερη συμμετοχή σε αγώνες τραβάει την προσοχή της ισπανικής ομάδας, η οποία πάντα ψάχνει ευκαιρίες για να ενισχυθεί”, συμπληρώνει η αρθρογράφος.

“Η πίεση στον Παναθηναϊκό φέρνει τον Ερνανγκόμεθ σε μια περίπλοκη κατάσταση, αλλά αυτή η πίεση μπορεί να γίνει ο καταλύτης για την επιστροφή του στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας επίγνωση των αρετών και των δυνατοτήτων του παίκτη, υπολογίζεται ως ένας λογικός και επιθυμητός προορισμός για αυτόν”, υπογραμμίζει.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Πού είναι οι παίκτες ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ;»

Advertisement Μια σειρά από stories ανέβασε στο Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το απόγευμα…