Τον παίκτη τον οποίο ανυπομονεί να αντιμετωπίσει στην rookie σεζόν του, αποκάλυψε ο Γάλλος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
“Ο Στέφεν Κάρι δεν ήταν κακός ως εμπειρία (σ.σ. στην preseason). Φυσικά και υπάρχουν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Γιάννης Αντετοκούνμπο. Παρόλα αυτά θέλω να παίξω πιο πολύ απέναντι στον Κέβιν Ντουράντ γιατί αυτός ήταν ο παίκτης που είχα παρακολουθήσει περισσότερο”, δήλωσε ο ταλαντούχος άσος των “σπιρουνιών” στο “Skweek”.
“Κανείς δεν έχει καταφέρει να κλειδώσει τον Κέβιν Ντουράντ μέχρι στιγμής. Ο Ντουράντ θα είναι πραγματική πρόκληση για εμένα αλλά θα υπάρξουν και άλλες στη συνέχεια. Κάθε εβδομάδα θα έρχονται παιχνίδια που θα με κάνουν να λέω πως θα είναι μια σπουδαία εμπειρία γιατί θα αντιμετωπίσω κάποιον άλλο σπουδαίο παίκτη”, υποστήριξε.