Πασίγνωστος γκαρντ της EuroLeague ζήτησε τριπλασιασμό των αποδοχών του για να παραμείνει στην ομάδα του

Σε αποκαλύψεις για τις οικονομικές απαιτήσεις του Σαμπάζ Νέιπιερ το περασμένο καλοκαίρι, προέβη ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο, Πανταλέο Ντελ’ Όρκο.

“Θέλαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ αυτό το καλοκαίρι, αλλά ζητούσε τριπλασιασμό των αποδοχών του. Δεν θέλαμε να ξοδέψουμε τόσα χρήματα. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά για να φέρουμε τον Μίροτιτς, αν και η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πληρώνει τον μισό μισθό του”, δήλωσε στην εφημερίδα “Gazzetta dello Sport”.

“Είναι σαφές ότι τα πράγματα δεν πάνε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα. Έχω πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες, ειδικά σε επίπεδο EuroLeague. Η Μεσίνα κέρδισε δύο τίτλους, δεν μπορούμε να ξεχνάμε τα επιτεύγματά του”, είπε ο Ιταλός παράγοντας.

Περισσότερα
Total
0
Share