Έρικ ΜακΚόλουμ και Κέντρικ Πέρι έκαναν προβλέψεις για τη θέση του Παναθηναϊκού στο τέλος της regular season

Τη δική τους πρόβλεψη για τη θέση που τερματίσει ο Παναθηναϊκός στην κανονική περίοδο της EuroLeague, έκαναν οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Κέντρικ Πέρι μέσω του “Urbonus” podcast.

“Πριν την προσθήκη Ναν πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει οριακά την είσοδο στα πλέι-οφ και εκεί τον βλέπω και τώρα. Και αυτό επειδή είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις γρήγορα χημεία όταν έχεις καινούργιο προπονητή, τόσους πολλούς νέους παίκτες, νέο σύστημα. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε ομάδες με παίκτες που είναι μαζί για 3 ή για 4 χρόνια, έχουν τα ίδια συστήματα και γνωρίζονται μεταξύ τους”, ανέφερε ο ΜακΚόλουμ στην εκπομπή του “Basketnews.com”.

“Στο ξεκίνημα της σεζόν, βλέποντας το πώς μοιάζει η ομάδα στα χαρτιά, τους είχα για 7η ή 8η θέση. Να μπουν δηλαδή οριακά στα πλέι-οφ. Τώρα, μετά από κάποιες εβδομάδες, παρότι είναι πολύ νωρίς, τους βλέπω οριακά εκτός πλέι-οφ. Και αυτό γιατί βλέπω πολλές από τις ομάδες της EuroLeague να έχουν έναν κορμό που ήταν ήδη εκεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για δύσκολα παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας, ή για διαβολοβδομάδες στις οποίες πρέπει να βασιστείς σε αυτό τον κορμό και τη χημεία στα κρίσιμα σημεία”, υποστήριξε ο Πέρι που αγωνίστηκε στους “πράσινους” στο πρώτο μισό της σεζόν 2021-22.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share