Κορυφαίο όνομα στη λίστα των Λέικερς – Πάνε για το «μπαμ» στη θέση του πόιντ γκαρντ

Την έκπληξη με την απόκτηση του πόιντ γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, Τρέι Γιανγκ, ενδέχεται να επιχειρήσουν να κάνουν οι Λος Άντζελες Λέικερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Fadeawayworld”, η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ εκτιμά τις δυνατότητες του 25χρονου άσου που κατά καιρούς είχε διάφορες διενέξεις με τους συμπαίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ των “γερακιών”.

Advertisement

Για να τον αποκτήσουν, εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα αποτελείται από τον Ντ’Αντζελο Ράσελ, τον Όστιν Ριβς, τον Τορίν Πρινς, τον Καμ Ρέντις και τον Τζάξσον Χέις.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, στο πακέτο πιθανολογείται πως θα συμπεριληφθούν και δύο μελλοντικά picks πρώτου γύρου, καθώς και το δικαίωμα για ένα pick swap.

Περισσότερα