Αταμάν: «Με ενόχλησε που ο προπονητής της Εφές φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς»

Το δικό του σχόλιο για την ατάκα που ακούστηκε να λέει ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν προς τον Ερτέν Γκάζι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα (“Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;”), έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

“Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές “συλλαμβανόμαστε” να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ’ εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης”, δήλωσε ο coach των “πρασίνων”.

“Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊτίν Ορς, αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός”, είπε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share