Λίλαρντ: «Δεν μπορείς να προσποιείσαι για 11 χρόνια – Δεν ήταν μυστικό σε ποια ομάδα ήθελα να πάω»

Advertisement

Για το πόσο έχει επηρεαστεί η δημόσια εικόνα του από την ανταλλαγή του στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και από την αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει, μίλησε ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

“Κανείς δεν μπορεί να είναι αγαπητός για μια ζωή και το δέχομαι αυτό διότι είμαι δυνατός. Δεν μπορείς να προσποιείσαι για 11 χρόνια. Είναι δύσκολο να το κάνεις. Δεν νομίζω ότι ήταν μυστικό ότι ήθελα να πάω στο Μαϊάμι, όταν ζητούσα ανταλλαγή από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς”, ανέφερε ο βετεράνος γκαρντ μιλώντας στο Sirius XM NBA Radio.

“Νομίζω πως η ομορφιά της εικόνα μου είναι ότι δεν προσπάθησα ποτέ να τη φτιάξω. Αυτό που βλέπετε, αυτό είμαι. Είτε υπάρχει κάμερα, είτε όχι. Πολύς κόσμος μιλάει για εμένα, ενώ δεν με ξέρει καν. Αν με ήξεραν, θα έλεγαν μπροστά μου ό,τι ήθελαν”, υποστήριξε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Νέο «χτύπημα» από τη μητέρα του Χολμς: «Αντιεπαγγελματικός ο τρόπος διαχείρισης – Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο ΝΒΑ»

Advertisement Νέα δημόσια παρέμβαση υπήρξε γύρω από το θέμα που άνοιξε μετά τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για…