Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό κλήθηκε να τοποθετηθεί ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague.
“Η προτεραιότητά μου σε κάθε ομάδα μου είναι να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι, ακόμα και στα 33 μου. Θέλω να γίνω καλύτερος, να είμαι όσο καλύτερος μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου”, ανέφερε ο πρώην παίκτης των “ερυθρολεύκων”
“Όσοι διαβάζουν τις εφημερίδες και όσα γράφονται δεν ξέρουν τι έγινε. Οι πρόεδροι και ο κόουτς ξέρουν τι έγινε. Η απόφασή μου ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα χρόνια και να τα δώσω όλα για την ομάδα. Θέλω να μιλήσω με πράξεις και όχι στις κάμερες. Αυτή είναι η απάντησή μου σε όποιον μου ασκεί κριτική”, σημείωσε.
“Λυπάμαι αν θα ακουστώ αλαζόνας, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για τους ανθρώπους που μου κάνουν επίθεση και μου λένε πράγματα. Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου. Με ενδιαφέρουν μόνο η άποψη της συζύγου μου, της οικογένειάς μου, των φίλων και των συμπαικτών μου. Μόνο αυτοί με επηρεάζει. Ο καθένας κάνει την δουλειά του και εγώ κάνω το ίδιο”, ξεκαθάρισε ο διεθνής άσος του “τριφυλλιού”.