Στην αποκάλυψη πως οι Μιλγουόκι Μπακς κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πριν την ανταλλαγή του Ντάμιαν Λίλαρντ, προέβη ο Σαμς Σαράνια.
“Ο Αντετοκούνμπο έχει πλέον τη δυνατότητα να υπογράψει τριετή επέκταση ύψους 186,6 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μπακς πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου, ή να δεσμευτεί για έως και τέσσερα χρόνια με αποδοχές που φτάνουν τα 260 εκατομμύρια δολάρια στην επόμενη offseason”, έγραψε ο αναλυτής της ιστοσελίδας “The Athletic”.
“Οι Μπακς πρόσφεραν τη μέγιστη τριετή επέκταση στον Αντετοκούνμπο τις τελευταίες ημέρες, αναφέρουν πηγές από τη λίγκα. Δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν αυτός και οι εκπρόσωποί του θα επανεξετάσουν μια πιθανή συμφωνία τώρα, ή θα περιμένουν να αξιολογήσουν την κατάσταση μετά τη φετινή σεζόν”, τονίζει.
