Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Γκρέισον Άλεν στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς

Ο Γκρέισον Άλεν αποτελεί παρελθόν για τους Μιλγουόκι Μπακς και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους πιθανοί αντικαταστάτες.

Όπως αναφέρει ο Τζακ Ρίντενουρ στην ιστοσελίδα “Behindthebuckpass”, ο πρώτος παίκτης που θα μπορούσε να τον αναλάβει το ρόλο του 27χρονου σούτινγκ γκαρντ είναι ο Τζάστις Γουίνσλοου, για τον οποίο τα “ελάφια” ενδιαφέρθηκαν και πέρσι, όμως τελικά κατέληξαν στη λύση του Τζο Ινγκλς.

Advertisement

Μια ακόμη ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον που βρέθηκε πρόσφατα κοντά στην επιστροφή του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όμως εν τέλει δεν συμφώνησε με τους “πολεμιστές”.

Τέλος, το όνομα του Πι Τζέι Τάκερ αναμένεται να ξαναπέσει στο τραπέζι, με αρκετούς παράγοντες στο εσωτερικό των “ελαφιών” να εκτιμούν πως το κενό που δημιούργησε η φυγή του το 2021 δεν αναπληρώθηκε ποτέ.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μονέκε: «Δεν νομίζω πως ο Λεσόρ θα γυρίσει αυτή τη σεζόν – Αυτόν θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός»

Για τον παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, μίλησε ο Τσίμα Μονέκε στην…