Πιέσεις από τα ΜΜΕ του Μιλγουόκι για την απόκτηση παίκτη των Πέισερς

Την άποψη πως οι Μιλγουόκι Μπακς πρέπει να στοχεύσουν στην απόκτηση του Μπάντι Χιλντ από τους Ιντιάνα Πέισερς, εξέφρασε ο Ντάλτον Σελ μέσω της ιστοσελίδας “Behindthebuckpass”.

“Η αλήθεια είναι πως εκτός από την Big-3 της ομάδας, όλοι οι υπόλοιποι δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν όταν αρχίζουν τα κρίσιμα παιχνίδια. Πολλές φορές, ακόμη και ο Τζρου Χόλιντεϊ δυσκολεύεται. Οι Μπακς χρειάζονται σκοράρισμα και ο Χιλντ μπορεί να το προσφέρει. Ο Χιλντ σκοράρει κατά μέσο όρο 16,1 πόντους ανά αγώνα, σουτάρει με 40,2% από το τρίποντο και παίρνει 7,7 προσπάθειες σε κάθε αναμέτρηση”, τόνισε.

“Τις τελευταίες πέντε σεζόν μάλιστα, κανείς δεν έχει βάλει περισσότερα τρίποντα από εκείνον. Τα τελευταία χρόνια οι Μπακς έχουν χρησιμοποιήσει και άλλες φορές σπεσιαλίστες στο μακρινό σουτ, όπως ο Μπριν Φορμπς και ο Γκρέισον Άλεν. Όσον αφορά, τέλος, το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, ο Χιλντ προβλέπεται λάβει μόλις 18,6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ποσό που κρίνεται άκρως ανταποδοτικό για όσα προσφέρει”, σημείωσε.

Περισσότερα
Total
0
Share