Πρόεδρος Βίρτους: «Ο Σκαριόλο μίλησε με δύο ομάδες όσο ήταν προπονητής μας – Βρήκα τον Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει»

Τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον Σέρτζιο Σκαριόλο, ανέλυσε ο πρόεδρος της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Τζανέτι.

“Σήμερα παρουσιάζουμε τον νέο μας προπονητή και χρειάστηκε να ακούσω τον κόσμο για να τον προσλάβουμε. Επίσης μιλήσαμε με τον Ντε Ραφαέλε, αλλά επιλέξαμε τον Μπάνκι και εκείνος είπε αμέσως το “ναι”. Όταν έρχεσαι εδώ θα πρέπει να έχεις μεγάλη επιθυμία να είσαι μέλος της οικογένειας. Η Βίρτους είναι η πιο σημαντική ομάδα στην Ιταλία και δεν είναι το ίδιο με τις άλλες”, ανέφερε ο 75χρονος επιχειρηματίας.

“Θεωρώ τον Σκαριόλο έναν εξαιρετικό προπονητή και τον υπερασπίστηκα μέχρι το τέλος. Αλλά, δεν μπορούσα να ξεχάσω τις συζητήσεις με Ρεάλ Μαδρίτης και Ράπτορς και πιστεύω ότι η ομάδα και φέτος είναι δυνατή και είναι χτισμένη από τον Σκαριόλο. Τον περασμένο Οκτώβριο ήθελε να θέσει εκτός ομάδας τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μάρκο Μπελινέλι, καθώς τους θεωρούσε αρκετά μεγάλους. Το φετινό μπάτζετ θα είναι πιο χαμηλό, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις επενδύσεις που κάναμε στη γυναικεία ομάδα”, είπε.

“Για τον Λούντμπεργκ; Ο Σκαριόλο είπε ότι θέλαμε να τον στείλουμε μακριά. Δεν τον άφησε να παίξει και ήθελε να τον διώξει πέρσι. Πώς μπορείς να πεις ότι θέλαμε να τον διώξουμε; Ήθελε μια ομάδα από νέους, να διώχνει όλους τους παλιούς. Όπως ο Γουίμς, ο αγαπημένος μου. Αλλά όχι μόνο. Βρήκα τον Ντάνιελ Χάκετ έξω από τα αποδυτήρια να κλαίει. Δεν ήθελε να τον αφήσει να παίξει, για αυτόν είχε τελειώσει. Ο Τεόντοσιτς τελείωσε. Ο Μπελινέλι τελείωσε”, δήλωσε.Περισσότερα
Περισσότερα

«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάει σε παίκτη υψηλότερου προφίλ από τον Γκος για να αντικαταστήσει τον Σλούκα»

Τις κινήσεις των ομάδων της EuroLeague που ενδεχομένως να μην αποδειχθούν επιτυχημένες, προσπάθησε να βρει στο “Urbonus” podcast…
Total
0
Share