Κόλεϊ-Στάιν: «Στην Ευρώπη κάθε κατοχή και κάθε παιχνίδι μετράει – Στο ΝΒΑ όλα τα ματς είναι ίδια»

Στις διάφορες που έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ από το ΝΒΑ αναφέρθηκε ο πρώην σέντερ των Σακραμέντο Κινγκς, Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν, που ανήκει πλέον στη Βαρέζε.

“Όταν επέλεξα να μετακομίσω στην Ιταλία, επέβαλα στον εαυτό μου να μην έχει προσδοκίες. Ήταν επιλογή μου, διότι συχνά υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτώ. Στη Βαρέζε όμως, συνάντησα έναν σπουδαίο οργανισμό, με δυνατούς συμπαίκτες και είμαι πολύ χαρούμενος”, τόνισε ο Αμερικανός.

“Επέλεξα να έρθω στην Ευρώπη λόγω του πιο “τακτικού” τρόπου παιχνιδιού σε σύγκριση με το μπάσκετ ένας-εναντίον-ενός που παίζεται σήμερα στο ΝΒΑ, το οποίο εξαρτάται από την επιθυμία των παικτών να έχουν καλά προσωπικά στατιστικά. Εδώ στην Ευρώπη, κάθε κατοχή είναι σημαντική. Δεν είναι όπως στο ΝΒΑ που όλα τα ματς είναι ίδια”, δήλωσε.

“Σωματικά νιώθω πολύ καλά και δουλεύω με τους συμπαίκτες μου για να βελτιώνομαι διαρκώς. Νιώθω το πάθος των φιλάθλων μας. Με κάνουν να νιώθω superstar, κάτι που δεν είμαι. Μας κάνουν να θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, κατέληξε.Περισσότερα
Περισσότερα

«Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάει σε παίκτη υψηλότερου προφίλ από τον Γκος για να αντικαταστήσει τον Σλούκα»

Τις κινήσεις των ομάδων της EuroLeague που ενδεχομένως να μην αποδειχθούν επιτυχημένες, προσπάθησε να βρει στο “Urbonus” podcast…
Total
0
Share