Μάιλς Τέρνερ για Χεζόνια: «Ποιος στο δι@ολο είναι αυτός;»

Για την εμπειρία του από το draft του 2015 και τον… Μάριο Χεζόνια μίλησε ο σέντερ των Ιντιάνα Πέισερς, Μάιλς Τέρνερ.

“Πίστευα ότι θα πάω στο Ορλάντο που είχε την 5η επιλογή σε εκείνο το draft. Με είχε ενημερώσει ο ατζέντης μου πως είχαν ενθουσιαστεί μαζί μου στο δοκιμαστικό που είχαμε κάνει και πως θα με επέλεγαν. Κάθομαι λοιπόν στο green room και ακούω πως οι Ορλάντο Μάτζικ επιλέγουν τον Μάριο Χεζόνια και αναρωτιέμαι ποιος στο δι@ολο είναι αυτός”, δήλωσε μιλώντας στο “Run Your Race” podcast.

“Ήμουν τρομερά θυμωμένος που έφεραν έναν Ευρωπαίο που δεν τον γνωρίζαμε καν. Μετά είδα κάτι βιντεάκια του και λέω ΟΚ, μπορεί να παίξει μπάσκετ. Παρόλα αυτά ήμουν ακόμη θυμωμένος μαζί τους. Εν τέλει ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Δεν με επέλεξαν οι Χιτ στη θέση 10. Δεν ήθελα να βρεθώ 19 ετών στο Μαϊάμι, που είναι ένα δύσκολο μέρος”, είπε.

“Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος είναι πως είμαστε παιδιά που μπαίνουμε σε ένα κόσμο ενηλίκων. Κάποιες πόλεις μπορούν να σου φτιάξουν ή να σου διαλύσουν την καριέρα. Ήταν ό,τι καλύτερο να βρεθώ στην Ιντιάνα και να στρωθώ στη δουλειά”, υπογράμμισε.



Περισσότερα
Total
0
Share