Αντετοκούνμπο: «Έδωσα ό,τι είχα για την πόλη του Μιλγουόκι – Αν υπάρχει καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω τίτλο, θα την επιλέξω»

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις προέβη ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast “48 minutes”.

“Είμαι νικητής και θέλω να είμαι νικητής. Συμβόλαια, φήμη, κατάσταση με την οποία νιώθεις άνετα… Όλα αυτά δεν έχουν σημασία για μένα. Δεν θέλω να κολλήσω και να συνεχίσω να μιλάω για την ίδια ιστορία. Πήγαμε στο Game 6 των τελικών και όλα αυτά. Έχω κουραστεί να μιλάω για την ίδια ιστορία ξανά και ξανά. Είναι απίστευτο, είναι εξαιρετικό. Ξέρω ότι δεν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα για 50 χρόνια, αλλά θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Θέλω να κερδίσω και άλλο πρωτάθλημα”, ανέφερε.

“Δεν θέλω απλά να είμαι άνετος, θέλω να βελτιώνομαι. Θέλω να πάρω ένα ακόμη πρωτάθλημα. Όσο παίζουμε και προσεγγίζουμε το παιχνίδι κάθε μέρα με τον σωστό τρόπο, όσο όλοι μας θυσιαζόμαστε για έναν κοινό στόχο, μπορώ να δω τον εαυτό μου στους Μιλγουόκι Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου”, τόνισε ο πάουερ φόργουορντ των “ελαφιών”.

“Αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω. Η πόλη και ο κόσμος το καταλαβαίνουν. Είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς τύπους. Έδωσα ό,τι είχα για την πόλη του Μιλγουόκι. Το αίμα μου είναι πράσινο. Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό είναι πως είμαι ένας νικητής”, υπογράμμισε.

“Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το πρωτάθλημα τότε πρέπει να την επιλέξω”, ξεκαθάρισε ο 28χρονος superstar.Περισσότερα
Total
0
Share