Πρόβλεψη Ιγκουοντάλα: «Θα δείτε ότι αυτός φέτος θα βάζει 30 πόντους ανά αγώνα»

Πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του πρώην συμπαίκτη του, Τζόρνταν Πουλ, έχει ο παλαίμαχος φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Αντρέ Ιγκουοντάλα.

“Πιστεύω πως ο Τζόρνταν θα βάζει 30 πόντους σε κάθε ματς των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς. Είναι η πόλη της σοκολάτας, οπότε ξέρετε ποιος θα είναι στις εξέδρες. Και κάθε φορά που θα βλέπει τους εχθρούς, θα βάζει 40”, ανέφερε ο πρώην παίκτης των “πολεμιστών”.

Υπενθυμίζεται πως ο απόφοιτος του Μίσιγκαν που είχε συγκρουστεί ανοιχτά με τον Ντρέιμοντ Γκριν κατέληξε το φετινό καλοκαίρι στους “μάγους”, στο πλαίσιο της ανταλλαγής που έστειλε τον Κρις Πολ από τους Φοίνιξ Σανς -τελικά- στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Κλίβελαντ για το επεισόδιο με Κώστα Αντετοκούνμπο: «Είμαι στ’ αλήθεια σημαντικός για την ομάδα μου, δεν ήθελα να μπλέξω»

Για την αψιμαχία που είχε στο φινάλε του Game 2 με τον σέντερ του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντετοκούνμπο, μίλησε…
Περισσότερα

Γιαννακόπουλος: «Να δούμε ποιες ομάδες έχει σφυρίξει ο κύριος που κλέβει – Υπάρχουν κάποιες που έχουν μόνο νίκες;»

Νέα stories ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις σχετικά με…
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share