Πρώην «ερυθρόλευκος» αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό: «Ας με πάρουν τηλέφωνο αν χρειαστούν έναν επιπλέον σουτέρ»

Advertisement

Ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του Μπράντον Πολ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “Basketnews.com”.

Κληθείς να αποκαλύψει εάν ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να τον αποκτήσει λίγες εβδομάδες πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό το 2019, ο Αμερικανός είπε: “Ναι, το έκαναν. Αλλά δεν ήταν καν κοντά σε αυτό που ζητούσα. Δεν ήταν ένα ποσό που θα σκεφτόμουν. Τώρα, όμως, μπορούν να σηκώσουν ξανά το τηλέφωνο αν χρειαστούν έναν επιπλέον σουτέρ.”

Advertisement

Σχετικά με τη θητεία του στους “ερυθρόλευκους”, δήλωσε: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά παντού. Πολλαπλές αλλαγές προπονητών, πολλοί παίκτες που δεν είχαν πάει ποτέ στην Ευρώπη προηγουμένως, εγωισμοί που συγκρούονται (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου). Τα παιδιά ένιωθαν άβολα για πολλούς λόγους και ήταν δύσκολο για τον προπονητή εκείνη την εποχή, γιατί νιώθω ότι προσπαθούσε να διαχειριστεί τον εγωισμό όσο καλύτερα μπορούσε, αλλά δεδομένων των συνθηκών, εξωτερικοί παράγοντες έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Ο Γουέιντ (σ.σ. Μπόλντγουιν), για να είμαι συγκεκριμένος, προκάλεσε πολλά θέματα μέσα στα αποδυτήρια. Την πρώτη μέρα που απολύθηκε ο Μπλατ και ανέλαβε ο βοηθός του, ο Γουέιντ απομακρύνθηκε από την ομάδα. Δεν ταξίδεψε, δεν έκανε προπόνηση μαζί μας. Ειλικρινά μπορούσες να δεις μια αλλαγή στην ενέργεια. Όταν επέστρεψε, φάνηκε ότι προέκυψαν περισσότερα προβλήματα.”

Για τους Μπλατ και Μπαρτζώκα, είπε: “Είναι δύσκολο να συγκρίνεις κάποιον με τον Μπλατ γιατί ήταν εκεί για το πρώτο παιχνίδι. Όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας είδατε αμέσως πόσο πιο συγκροτημένος ήταν. Οι προπονήσεις μας και η ενέργεια που υπήρχε ήταν διαφορετική. Ήξερε ακριβώς τι ήθελε και ήταν πολύ ξεκάθαρος σε αυτό. Δεν ήμουν απαραίτητα… παίκτης του και άρχισε να φέρνει τους δικούς του παίκτες. Τα λεπτά μου έπεφταν. Κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί η Ευρώπη και το μπάσκετ. Εκτίμησα όμως ότι τα πράγματα ήταν λίγο πιο επαγγελματικά όταν εμφανίστηκε. Τα παιδιά άρχισαν να είναι λίγο πιο ανταγωνιστικά. Ο Κεμζούρα προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά χρειαζόσουν κάποιον με περισσότερη εμπειρία για να κάνει αυτό που έκανε ο Μπαρτζώκας. Μπήκε με νοοτροπία νικητή. Νομίζω ότι έκαναν τη σωστή επιλογή.”


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα