«Η αγωνία των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον Μίχαϊλιουκ δεν θα κρατήσει για πολύ»

Advertisement

Τις δικές του πληροφορίες για τις εξελίξεις στο “φλερτ” ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Σβι Μίχαϊλιουκ, αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης.

“Η αγωνία των οπαδών του Παναθηναϊκού για τον Μίχαϊλιουκ φαίνεται πως δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα”, ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

“Υπάρχει εκτίμηση ότι έως τις 15 Αυγούστου θα πάρει απόφαση αν θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τους Πράσινους, η οποία είναι δεδομένη. Σαφές ότι οι ημέρες περνούν υπέρ του Παναθηναϊκού”, υποστήριξε.

Την περσινή σεζόν ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ φόρεσε τις φανέλες των Νιου Γιορκ Νικς και των Σάρλοτ Χόρνετς, μετρώντας κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 14,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Περισσότερα
Περισσότερα

Τρεις «παίζουν» δυνατά για αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ – Αναλυτικά οι πιθανότητες κάθε ομάδας

Advertisement Η αγορά των αποδόσεων δίνει ήδη μια ξεκάθαρη εικόνα για τα πιο πιθανά σταυρώματα του Παναθηναϊκού στα…