«Σωστή η επιλογή του Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό – Ο κύριος λόγος που πήγε είναι εκδικητικός»

Advertisement

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “OVER PLAY“.

“Δεν το περίμενα ο Κώστας να πάει στον Παναθηναϊκό. Πίστευα ότι θα κατέληγε στη Φενέρ. Θεωρώ σωστή την επιλογή του γενικότερα. Ο Κώστας είναι ένα παιδί που είναι προϊόν δουλειάς. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρει ό,τι κατάφερε στη ζωή του. Έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ταβάνι του”, δήλωσε ο 34χρονος άσος του Απόλλωνα Πάτρας στο κανάλι “Amerikanos24“.

Advertisement

“Θεωρώ ότι έφτασε σε ένα σημείο που θέλει να πάρει αυτό που του αξίζει και του αναλογεί. Ένιωσε ότι στον Ολυμπιακό αυτό δεν θα το έχει και προχώρησε. Το ότι ο Παναθηναϊκός του έδωσε το χώρο, το χρόνο και ένα συμβόλαιο που τον ανταμείβει για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει -γιατί ο Κώστας είναι ένα παιδί που ξυπνάει 6 η ώρα το πρωί για να ανέβει στο διάδρομο μια ώρα, εγώ 6 η ώρα το πρωί γυρνούσα-, καλά έκανε και αντάμειψε έτσι τον εαυτό του”, υποστήριξε.

“Δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει πάντως με το οικονομικό σκέλος. Θεωρώ ότι ο Κώστας ζητούσε απλά το σεβασμό στη δουλειά του. Δεν τον βρήκε και προχώρησε. Και μην ξεχνάμε ότι είναι η τρίτη φορά που γίνεται αυτό στη σχέση Κώστα και Ολυμπιακού. Δεν πήρε τον σεβασμό που αυτός θεώρησε ότι άξιζε και προχώρησε την καριέρα του. Το ότι πήγε στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ήταν ένας συνδυασμός, αλλά ο κύριος λόγος είναι εκδικητικός. Είπε «θα πάω να αποδείξω άλλη μια φορά ποιος είμαι και τι καταφέρνω»”, ανέφερε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτή θα ήταν μια περίπτωση που -με αγωνιστικό κριτήριο- θα τον άκουγα για να μπει πίσω από τον Λεσόρ»

Advertisement Στην περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, σε τοποθέτησή του σχετικά με τον παίκτη που…