«Ο ΛεΜπρόν ήταν πραγματικά ενοχλημένος με την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ – Τι έλεγε στους συμπαίκτες του»

Νέες λεπτομέρειες για τη συνύπαρξη του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Ντέιβιντ Μπλατ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

“Ήταν μια διχασμένη ομάδα με υποομάδες σε κάθε μεριά των αποδυτηρίων και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς σε μια ξεχωριστή θέση. Ο ΛεΜπρόν ήταν τόσο ενοχλημένος με την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ που δεν άφηνε τους συμπαίκτες του να πάρουν μέρος στις παρουσιάσεις πριν τα παιχνίδια”, ανέφερε στο ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα “The Athletic” ο Τζο Βάρντον.

“Για να διορθώσουν όλη αυτή την κατάσταση και να επιτρέψουν στον ΛεΜπρόν να ηγηθεί ενός νεανικού ρόστερ, οι Καβαλίερς στράφηκαν σε έναν rookie προπονητή που δεν ήθελε τη δουλειά”, κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως οι “ιππότες” υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της Μακάμπι και του Ολυμπιακού μέτρησαν ρεκόρ 30-11 τη σεζόν 2016, όμως το κλίμα στην ομάδα ήταν τρομερά άσχημο και έτσι απολύθηκε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share