Εξελίξεις με Σενγκέλια, Παναθηναϊκό και Βίρτους – Τι γράφουν οι Ισπανοί για τον Γεωργιανό και τον Μίροτιτς

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην υπόθεση του Τόκο Σενγκέλια, αλλά και τις εξελίξεις σχετικά με τον Νίκολα Μίροτιτς, αποκάλυψε ο Χαβιέ Μαέστρο μέσω της ιστοσελίδας “encestando.es”.

“Η Βίρτους Μπολόνια έβγαλε στην αγορά τον Τόκο Σενγκέλια, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο εγγυημένο συμβόλαιο και option για μία ακόμη σεζόν. Αρχικά το έκαναν χωρίς να του το πουν ευθέως, προσποιούμενοι ότι θα μπορούσε να φύγει αν λάμβανε προσφορά της αρεσκείας του, κάτι που προκάλεσε την οργή του παίκτη όταν το πληροφορήθηκε, όπως μάθαμε”, γράφει.

“Στη συνέχεια, όταν δέχτηκε μια προσφορά από την Ελλάδα που του ταίριαζε, του είπαν ότι έπρεπε να πληρώσουν για να τον αποδεσμεύσουν, επιβεβαιώνουν πηγές από τον ιταλικό σύλλογο. Όπως πλήρωσε η Βαλένθια για τον Οτζελέγιε και η Ούνικς Καζάν για τον Μπακό. Αλλά ακόμη και με χρήματα, του έκλεισαν την έξοδο”, αναφέρει.

“Ο Παναθηναϊκός ξεχνάει τον Σενγκέλια και ενεργοποιεί την επιλογή του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά το Σάββατο ότι σπάει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Παρτιζάν. Όλα συμφωνήθηκαν, αλλά δεν έπεσαν υπογραφές. Τώρα ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα λαμβάνει την ίδια προσφορά 4 εκατομμυρίων καθαρά για δύο σεζόν που έκαναν στον Γεωργιανό. Όλα δείχνουν ότι θα την δεχτεί”, υπογράμμισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Ας πούμε ότι ο Ναν βρίσκει ένα συμβόλαιο στην Αμερική – Με τον Ντόρσεϊ θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός;»

Στους παίκτες που είναι πιθανό να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της…
Total
0
Share