Βίρτους: «Δεν είναι προς πώληση ο Σενγκέλια, θα είναι και του χρόνου στην ομάδα μας»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ο Γεωργιανός φόργουορντ, Τόκο Σενγκέλια δεν είναι διαθέσιμος για πώληση, εξέδωσε η Βίρτους Μπολόνια.

“Όσον αφορά τα όσα έχουν προκύψει σχετικά με τη θέση του Τόκο Σενγκέλια, θεωρούμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στην αγορά και η μεταγραφή του με άλλους συλλόγους δεν έχει ποτέ διαπραγματευτεί. Επιβεβαιώνουμε ότι ο Τόκο, σε σχέση με το υπάρχον συμβόλαιο, θα είναι μέρος του ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια και την επόμενη σεζόν”, αναφέρει ο CEO της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια κίνηση τακτικής εκ μέρους της Βίρτους, η οποία γνωρίζει πως ο παίκτης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και αποσκοπεί σε οικονομικά ανταλλάγματα για να λύσει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ο Αταμάν απάντησε αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλη μεταγραφή: «Μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες»

Ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών από πλευράς Παναθηναϊκού, έδωσε ο προπονητής των “πρασίνων”, Εργκίν Αταμάν. “Δεν…
Περισσότερα

«Ας πούμε ότι ο Ναν βρίσκει ένα συμβόλαιο στην Αμερική – Με τον Ντόρσεϊ θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός;»

Στους παίκτες που είναι πιθανό να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της…
Total
0
Share