Νέα δεδομένα για τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο

Advertisement

Στις πιθανότητες συμμετοχής του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στο ΕΟΚ Web Radio.

“Ο Γιάννης θέλει πολύ να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλει πάρα πολύ. Η ψυχή του είναι μαζί μας. Είναι σε αποθεραπεία, μέρα με τη μέρα θα βλέπουμε πώς πηγαίνει. Κάνει υπέρβαση, η θέλησή του είναι πολύ πιο ισχυρή από ό,τι πιστεύουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι μαζί μας. Πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων των αθλητών, ώστε όταν φύγει η αποστολή να είμαστε μια γροθιά. Στο τέλος το team θα επιλέξει την ομάδα που θα ταξιδέψει για τη Μανίλα”, δήλωσε.

Advertisement

“Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η διαδικασία των κλήσεων έχει να κάνει με τους αθλητές που θέλουν να είναι μαζί μας. Έχουμε έναν μήνα, θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι αθλητές και θα δούμε ποιοι είναι μαζί μας. Γι’ αυτό καλέσαμε 22 αθλητές και όχι 12. Στο τέλος της ημέρας η ομάδα παίζει μπάσκετ, το σύνολο. Σημασία για μένα έχει να φύγουμε όλοι μαζί ως ομάδα και να γυρίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι η θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων”, τόνισε.


👉 Κατέβασε δωρεάν το επίσημο app του pickandroll.gr σε Android και iOS!📱

Περισσότερα