Νέες πληροφορίες από την Ιταλία για Σενγκέλια και Παναθηναϊκό

Advertisement

Σε επιβεβαίωση των πληροφορίων που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Τόκο Σενγκέλια, προέβη ο Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ιταλός δημοσιογράφος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, οι “πράσινοι” θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Γεωργιανό φόργουορντ, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στην Βίρτους Μπολόνια.

Σε 23 εμφανίσεις στην EuroLeague, ο Γεωργιανός μέτρησε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 22,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος άσος έχει κάνει περάσματα από Βαλένθια, Σαρλερουά, Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει και εμπειρία από το NBA ως παίκτης των Μπρούκλιν Νετς και των Σικάγο Μπουλς.

Advertisement

Περισσότερα