Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Λουκ Σίκμα

Νέες πληροφορίες περί συμφωνίας του Ολυμπιακού για τον Λουκ Σίκμα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ που κλείνει τα 34 του χρόνια στα τέλη του μήνα έχει μείνει ελεύθερος από την Άλμπα Βερολίνου και αναζητούσε το τελευταίο διάστημα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Νίκολα Μίροτιτς και “χτένισαν” την αγορά για ένα 4άρι, με τον Αμερικανό να είναι εκλεκτός.

Το όνομα του Σίκμα είχε πέσει στο τραπέζι αρχικά για τον Ολυμπιακό πριν από περίπου έναν μήνα, με τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να εκτιμούν πως μπορεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίδυμο με τον Άλεκ Πίτερς, καθώς οι δυο τους έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Περισσότερα
Περισσότερα

Ισπανός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της EuroLeague

Τις ομάδες της EuroLeague που κινούνται στην αγορά, αλλά και τις θέσεις στις οποίες σκοπεύουν να πάρουν παίκτη,…
Total
0
Share