Γουεμπανιάμα με 2/13 σουτ: «Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν για να ξεκινήσεις την καριέρα σου»

Advertisement

Αρκετά… τρακαρισμένος εμφανίστηκε στο ντεμπούτο του στο Summer League με τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα.

“Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Είναι ξεχωριστό για μένα να φοράω αυτή τη φανέλα. Είναι τιμή μου. Συνολικά, είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Ειλικρινά, δεν ήξερα τι έκανα μέσα στο παρκέ, όμως προσπαθώ να μαθαίνω για τις επόμενες αναμετρήσεις. Το σημαντικό είναι να είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα της σεζόν”, δήλωσε ο Γάλλος σταρ των “σπιρουνιών”.

Κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς ο πρώην άσος της Παρί Μετροπολιτάν είχε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 τάπες και 3 ασίστ, με 2/13 σουτ εντός παιδιάς.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…