«Έγινε έξαλλος ο Σλούκας με όσα μάθαινε ότι έλεγε ο Μπαρτζώκας για εκείνον»

Λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του Κώστα Σλούκα και του Γιώργου Μπαρτζώκα έφερε στο φως ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής “Magic EuroLeague” του SDNA.

“Ενώ Σλούκας και Μπαρτζώκας διαχειρίστηκαν καλά την ιστορία στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σλούκας νομίζω ότι έφερε βαρέως τα όσα έφταναν στα αυτιά του -γιατί είναι πολύ κλειστή η κοινωνία του μπάσκετ- από τις κατά καιρούς όχι θετικές κριτικές που έκανε ο Μπαρτζώκας μιλώντας γενικώς για τον Σλούκα”, δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Δηλαδή να πω ένα παράδειγμα που είναι πολύ χαρακτηριστικό. Υπήρχε ένα διάστημα που έλειπε ο Σλούκας. Ο Μπαρτζώκας θεωρούσε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερό του μπάσκετ όταν έλειπε ο Σλούκας. Αυτά όταν φτάνουν στα αυτιά ενός αθλητή αυτού του επιπέδου, γίνεται έξαλλος. Αδίκως; Θα έλεγα μάλλον όχι”, είπε.
Περισσότερα
Περισσότερα

Ο Αταμάν απάντησε αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει και άλλη μεταγραφή: «Μας λείπουν δύο σημαντικοί παίκτες»

Ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών από πλευράς Παναθηναϊκού, έδωσε ο προπονητής των “πρασίνων”, Εργκίν Αταμάν. “Δεν…
Περισσότερα

«Ας πούμε ότι ο Ναν βρίσκει ένα συμβόλαιο στην Αμερική – Με τον Ντόρσεϊ θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός;»

Στους παίκτες που είναι πιθανό να στοχεύσει ο Παναθηναϊκός το προσεχές καλοκαίρι, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της…
Total
0
Share