Σε ιταλικό podcast μίλησε ο εκλέκτορας της εθνικής μας ομάδας και προπονητής της Φενέρμπαχτσε, σχετικά με τη συνεργασία που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
“Παρατηρώ τη διαφορά στο λογισμό από έξω, ειδικά όταν προπονώ τον Αντετοκούνμπο με την Ελλάδα. Θέλει επίσης να προπονηθεί από έναν Ευρωπαίο προπονητή που δεν γνωρίζει τη δυναμική του NBA. Ωστόσο, έρχεται στην προπόνηση και δεν θέλει να του φέρονται διαφορετικά από όλους τους άλλους που παίζουν στην Ευρώπη”, υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
“Το θέμα είναι ότι μαζί του φτάνουν 6 άτομα από το Μιλγουόκι που τον ακολουθούν 24 ώρες το 24ωρο και μας ζητούν να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να τον αφήσουμε να παίξει για περιορισμένο αριθμό λεπτών. Είναι θέμα συμβιβασμού. Πώς να αντέξω να μπορώ να τον προπονήσω μόνο για Χ λεπτά ανά παιχνίδι και να μην δυσαρεστήσω το franchise του;”, αναρωτήθηκε.
