Γουίλιαμς: «Η καλύτερη μέρα εδώ και μήνες – Έχει πολλά προβλήματα ο ΠΑΟ που δεν θα τα λύσει ο Αταμάν»

Advertisement

Ένα tweet που προκάλεσε ποικίλα σχόλια ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας ο Ντέρικ Γουίλιαμς, λίγες ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό.

“Είναι μια εξαιρετική μέρα. Η καλύτερη μέρα εδώ και μήνες”, έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός φόργουορντ, με δεκάδες φίλους των “πρασίνων” να του ασκούν κριτική για την αγωνιστική του εικόνα στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ο άλλοτε παίκτης της Φενέρμπαχτσε διευκρίνισε λίγο αργότερα ότι η ανάρτησή του δεν σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα στους “πράσινους”.

“Θα πω πως υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν νομίζω ότι ο Αταμάν μπορεί να λύσει και είναι ένας από τους καλύτερους εκεί έξω. Αν το κάνει, θα του βγάλω το καπέλο”, ανέφερε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Βλέπει έκπληξη στις ομάδες που θα πάνε στο Final Four ο Πάμπλο Λάσο

Advertisement Την εκτίμηση ότι τρεις ομάδες έχουν προβάδισμα για να βρεθούν στο Final Four της Αθήνας, αλλά και…