Χαμός στα πρώτα λεπτά της free agency: Πού θα αγωνίζεται ο Κάιλ Κούζμα, κινήσεις από Λέικερς και Σανς

“Βροχή” πέφτουν οι ειδήσεις μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο της free agency, με αρκετούς παίκτες να ανανεώνουν με τις νυν ομάδες τους και άλλους να αλλάζουν επαγγελματική στέγη.

Ο Κάιλ Κούζμα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 102 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ νέο τριετές συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς υπέγραψε ο Κόμπι Γουάιτ που θα εισπράξει 40 εκατομμύρια δολάρια έως το 2026.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες ήρθαν στο φως για Λος Άντζελες Λέικερς και Φοίνιξ Σανς, με τους μεν “λιμνανθρώπους” να αποκτούν τον Τορίν Πρινς έναντι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα χρόνο και τους “ήλιους” να εντάσσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ντου Γιούμπανκς, τον Κειτά Μπέιτς-Ντιόπ και τον Ντέιμιον Λι με διετή συμβόλαια.

Λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό πως ο Τζέραμι Γκραντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς για τα επόμενα πέντε χρόνια με απολαβές 160 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ σε ανάλογη κίνηση προέβη και ο Ρέτζι Τζάκσον που θα παραμείνει κάτοικος Ντένβερ για δύο χρόνια ακόμη λαμβάνοντας 10,25 εκατομμύρια δολάρια.

Περισσότερα
Περισσότερα

«Αυτός προσπάθησε να φέρει τον Κίναν Έβανς στον Παναθηναϊκό»

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με τα πεπραγμένα του Όντεντ Κάτας όταν βρισκόταν στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, μοιράστηκε με…
Total
0
Share