Αμερικανικά ΜΜΕ για τον τραυματισμό του Γιάννη: «Τα νέα δεν μοιάζουν καλά για εκείνον»


Λιγοστές είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του superstar των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επιβεβαιώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

“Δυστυχώς για τους φίλους της Ελλάδας, φαίνεται πως ο Γιάννης μπορεί να χάσει όλο το τουρνουά. Τα νέα δεν μοιάζουν καλά για εκείνον. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι Μπακς δεν του επιτρέψουν να παίξει, εφόσον έχει ενοχλήσεις. Έχουν επενδύσει παρά πολλά χρήματα σε εκείνον και θέλουν να προστατευτεί το αστέρι τους”, ανέφερε ο Πάολο Σόνγκο στην ιστοσελίδα “ClutchPoints”.

Advertisement

“Το θέμα είναι πως το τουρνουά θα αρχίσει σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Σε αυτό το διάστημα, ο Γιάννης θα μπορούσε να είχε αποθεραπευτεί πλήρως. Από την πλευρά του, είναι όλοι σίγουροι ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι πανέτοιμος”, κατέληξε.

Περισσότερα