Στην EuroLeague ο Κάιλ Γκάι – Αποφάσισε για την ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου

Advertisement

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η Βίρτους Μπολόνια, προσθέτοντας στο ρόστερ της ένα επιθετικό… υπερόπλο.

Όπως μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, η ιταλική ομάδα έκανε δικό της τον σούτινγκ γκαρντ της Μπανταλόνα, Κάιλ Γκάι, προλαβαίνοντας αρκετές ομάδες της EuroLeague που τον είχαν στη λίστα τους.

Ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft του 2019 από τους Νιου Γιορκ Νικς, όμως αμέσως μετακόμισε στους Σακραμέντο Κινγκς.

Μετά από διάφορα περάσματα σε ομάδες της G-League και ένα μικρό διάστημα στους Μαϊάμι Χιτ αποφάσισε να έρθει στην Ευρώπη, όπου και θύμισε τον παίκτη που εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Περισσότερα