Ξανά Γάλλος το φαβορί για να επιλεγεί στο Νο. 1 του draft το 2024

Μια πρώτη πρόβλεψη για τις επιλογές των ομάδων στο draft του 2024 έκανε ο Γκάρι Πάρις για λογαριασμό του δικτύου CBS Sports.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα, υπάρχει περίπτωση να δούμε και πάλι στην πρώτη θέση ένα Γάλλο και πιο συγκεκριμένα τον Ζακαρί Ρισασέ, ο οποίος την προσεχή σεζόν θα αγωνιστεί ως σούτινγκ γκαρντ στη Μπουργκ. Ο 18χρονος άσος είναι γιος του Στεφάν, ο οποίος πριν αρκετά χρόνια είχε περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στη δεύτερη θέση ενδέχεται να επιλεγεί ο Μάτας Μπουζέλις, ο οποίος είναι Αμερικανός με λιθουανικές ρίζες. Αγωνίζεται και αυτός στα “φτερά”, όπως και ο Ρον Χόλαντ που αναμένεται να βρεθεί στο Νο. 3.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του γιου του ΛεΜπρόν, Μπρόνι, δεν βρίσκεται στις επιλογές για lottery pick μέχρι στιγμής καθώς εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμος τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του πρώτου γύρου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Η βαθμολογία της τελευταίας 8ετίας στην EuroLeague – Πού βρίσκονται οι «αιώνιοι»

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από την καθιέρωση του νέου format της EuroLeague, με τη συγκεντρωτική βαθμολογία από το 2016…
Total
0
Share