«Κλείδωσε» αποχώρηση γκαρντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης – Δύο ομάδες της EuroLeague τον παρακολουθούν στενά

Οριστικό είναι το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Με βάση τα όσα μετέδωσε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Τόμερ Γκιβάτι, ο Αμερικανός γκαρντ δεν πρόκειται να συνεχίσει την επόμενη σεζόν στη “βασίλισσα”, παρά το γεγονός πως ήταν μέλος της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Μάιο στο Κάουνας.

Advertisement

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου άσου, ο οποίος λέγεται πως βρίσκεται και στη λίστα του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο απόφοιτος του Γκονζάγκα που είχε επιλεγεί 55ος στο draft το 2017, είχε φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών τη σεζόν 2018-19.

Περισσότερα
Περισσότερα

Μπαρτζώκας: «Όταν νομίζεις ότι είσαι κάτι σημαντικό, έρχεται μια κατραπακιά και σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο»

Την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος…
Περισσότερα

Αιχμές Σάρας για τη διαιτησία: «Ο γιος μου έχει γενέθλια σε δύο μέρες, θα κρατήσω τα χρήματά μου για να του πάρω ένα καλό δώρο»

Για τη διαφορά στον αριθμό των βολών μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, κλήθηκε να τοποθετηθεί στη συνέντευξη Τύπου ο…