Δύο ονόματα ακούγονται για αντι-Ινγκλς στους Μπακς – Ο… οικονομικός και ο «τσουχτερός»

Τον αντικαταστάτη του Τζο Ινγκλς θα αναζητήσουν κατά τη διάρκεια της φετινής offseason oι ιθύνοντες των Μιλγουόκι Μπακς.

Όπως αναφέρει ο Φράνκο Λούνα στην ιστοσελίδα “Behindthebuckpass”, τα συμβόλαια των “ελαφιών” για τη νέα σεζόν έχουν συνολικό κόστος 221 εκατομμυρίων δολαρίων και υπερβαίνουν κατά 27 εκατομμύρια δολάρια το προβλεπόμενο ποσό του salary cap, γεγονός που αποτελεί εμπόδιο στις κινήσεις τους.

Για να καλυφθεί, λοιπόν, το κενό που αφήνει ο Τζο Ινγκλς, είναι δεδομένο πως οι Μπακς δεν μπορούν να κοιτάξουν περίπτωση ακριβού παίκτη. Αντιθέτως, θα πρέπει να στραφούν σε κάποιον ελεύθερο και μάλιστα με κασέ που δεν θα υπερβαίνει τις μίνιμουμ απολαβές.

Η πρώτη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Τζάστις Γουίνσλοου, ο οποίος σε λίγες εβδομάδες θα μένει ελεύθερος από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και οι φωνές που ζητούν από τη διοίκηση της ομάδας να προβεί σε ανταλλαγή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος για έναν παίκτη από ψηλότερο “ράφι” όπως ο Ντίλον Μπρουκς, που θα αποχωρήσει από τους Μέμφις Γκρίζλις.

Περισσότερα
Total
0
Share