Ο Βεζένκοβ πιθανότατα θα πάει στο NBA, όχι όμως απαραίτητα για λογαριασμό των Κινγκς

Την άποψή του για τον τρόπο που θα πρέπει να βλέπουν οι Σακραμέντο Κινγκς τον Σάσα Βεζένκοβ, εξέφρασε ο πρώην head coach και general manager των Σακραμέντο Κινγκς, Τζέρι Ρέινολντς, μιλώντας στην εκπομπή “Cattles & Ramie” του “Sactown Sports”.

“Είναι ξεκάθαρο πως μοιάζει εξαιρετικός σουτέρ. Ο Μάικ Μπράουν είναι ένας πολύ δημιουργικός coach, θα μπορούσε να του βρει λεπτά και να τον αξιοποιήσει. Δεν ξέρω όμως αν μπορεί να λύσει κάποια από τα προβλήματα που χρειάζονται λύση”, υποστήριξε.

“Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνει αμυντικά ή σχετικά με την προσπάθεια να αμυνθεί κοντά στο καλάθι. Τον βλέπω σαν περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχουν αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ που τον έχουν δει και τους αρέσει. Οπότε αν μπορεί να φέρει κάτι καλό, ή καλύτερο από αυτόν, που θα ταιριάζει περισσότερο αγωνιστικά, γιατί να μην στο έκανες;”, αναρωτήθηκε ο Ρέινολντς.

“Με αυτό τον τρόπο μια ομάδα γίνεται καλύτερη. Είναι σαν να προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις μια επιλογή στο draft μαζί με έναν παίκτη για να πάρεις τον παίκτη που χρειάζεσαι”, τόνισε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Οι προβλέψεις του Μπογκντάνοβιτς για τις ομάδες που θα πάνε στο Final Four – Βλέπει έκπληξη ο Σέρβος

Τις τέσσερις ομάδες της EuroLeague που θα δώσουν το “παρών” στο φετινό Final Four, κλήθηκε να επιλέξει ο…
Total
0
Share