«Ντρέιμοντ Γκριν και Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζονται να γίνουν ξανά συμπαίκτες»


Αρκετά πιθανή φαίνεται πως είναι η επανένωση του Ντρέιμοντ Γκριν με τον Κέβιν Ντουράντ τη νέα αγωνιστική περίοδο, ως παίκτες των Φοίνιξ Σανς.

“Παρά τις κακές σχέσεις τους, μια τέτοια κίνηση βγάζει αρκετό νόημα και για τις δύο πλευρές. Είναι ο ευκολότερος δρόμος για τους Γουόριορς να χωρίσουν την τριάδα τους. Μπορεί ο Γκριν να ενεργοποιήσει την οψιόν του, να μετακομίσει στους Σανς και να δεχθεί ότι θα συζητήσει για ένα νέο deal το επόμενο καλοκαίρι”, ανέφερε ο Γκραντ Χιούζ στο “Bleacher Report”.

Advertisement

“O Ντεάντρε Έιτον έχει ένα αντίστοιχο υμβόλαιο για ανταλλαγή. Το Φοίνιξ χρειάζεται βοήθεια στα φέτος και συνολικά περισσότερο βάθος. Μετά τους δύο τελευταίους αποκλεισμούς τους, οι Σανς χρειάζονται κάποιον που δεν τα παρατάει με τίποτα”, υποστήριξε.

Περισσότερα